VERLOF VAN 21 JULI TOT EN MET 17 AUGUSTUS

WEBSHOP OOK OP VERLOF

Welkom bij Chocolatier Hannes D'Heedene!

Hannes genoot een opleiding bakkerij in het Brugse ‘Ter Groene Poorte’ en had het chocoladevirus daar al snel te pakken. Hij koos voor een specialisatiejaar chocolade en na zijn studies deed hij meer dan tien jaar ervaring op bij verschillende chocolatiers. Stilaan achtte hij de tijd rijp om te dromen van een eigen atelier. In zijn vader Luc vond hij als meewerkende vennoot een perfecte partner. Plannen werden gesmeed en wensen werden realiteit; samen richtten ze begin 2016 ‘Chocolaterie Hannes D’Heedene’ op.

 

In hun atelier maakt Hannes pralines met uitzonderlijke, pure smaken en vormen. Laat je verrassen door unieke creaties en fascinerende smaakcombinaties, of kom onze seizoensgebonden chocolade proeven tijdens de feestdagen. Daarnaast verzorgt Chocolaterie Hannes D’Heedene ook patisserie volledig naar uw smaak en wens. Het dessert voor uw feest of evenement wordt tot in de puntjes voorbereid en volledig op maat gemaakt.

 

Kom en ontdek onze winkel waarin je heerlijk kan wegdromen in een wereld vol geurende chocolade en heerlijke zoetigheden. In het open atelier ziet u tevens de meester aan het werk; u kan live ervaren waar Hannes zijn inspiratie vandaan haalt en hoe uw chocolade artisanaal wordt verwerkt. Een streling voor het oog én de smaakpapillen!